Homeetan treenitilojen säännöt

 1. Asiakas vastaa itse koiransa aiheuttamista vahingoista. Suosittelen vastuuvakuutusta.
 2. Asiakas vastaa itse koiralleen ja itselleen aiheutuneista vahingoista
 3. Avainta ei saa luovuttaa ulkopuolisille. Avaimen hävitessä haltijalta, hän on Marialle ilmoitusvelvollinen asiasta ja tällöin avaimen hävitessä lopullisesti panttimaksua ei palauteta.
 4. Esteiden käyttö sallittu vain avaimen lunastaneilla.
 5. Koirat eivät saa tehdä tarpeitaan kentälle/halliin. Pissa-sakko hallissa 5e. Kakat on korjattava ympäristöstä.
 6. Kenttä/halli ei ole koirien leikkipuisto.
 7. Koirien tulee olla terveitä, madotettuja ja rokotettuja Kennelliiton sääntöjen mukaisesti.
 8. Esteillä tulee aina muistaa koirien turvallisuus ja oikea suoritustekniikka. Esteet, joita alussa suoritetaan avustajan kanssa hihnassa, on syytä jättää käyttämättä yksin harjoitellessa. Pussi on tuulisella säällä vaarallinen. Koiran ei saa antaa nostaa koipea myöskään esteille.
 9. Käytä makupaloja, jotka eivät sotke ja murusta. Korjaa tipahtaneet namit pois matolta.
 10. Jos kentällä on harjoitus kesken, kysy voiko sinne tulla.
 11. Toisille on annettava suoritusrauha. Ensiksi paikalla oleva vapaavuorolainen saa suorittaa harjoituksen loppuun max. 15min, jonka jälkeen on annettava vuoro seuraaville. Sopu sijaa antaa.
 12. Vakiovuorojen ja muiden varausten aikana kentälle tai halliin ei voi tulla harjoittelemaan itsenäisesti.
 13. Vuorot ilmoitetaan kalentereissa. Vapaavuorolaiset ilmoittavat käynneistään keskustelufoorumissa. Hallin varaaminen vain omaan käyttöön maksaa aina erikseen. Vapaavuorolainen ei voi varata hallia vapaavuoron hintaan. Katso hinnasto
 14. Puomi ja agility-A on pidettävä sellaisessa kohdassa, jotta yksin treenaaja voi ne siirtämättä suorittaa. 
 15. Hallin perällä olevaa kujapujottelua ei saa siirtää.
 16. Juoksuiset nartut voivat treenata housut jalassa vapaavuorolaisina. Treeniryhmät voivat määritellä itse voiko kyseisessä ryhmässä juoksuinen treenata.

Hallin säännöt koskien MAreenan keinonurmea

Hallin Säännöt alk. 1.12.2011

Pissata ja kakata koira ulkona. Käytä koira treenin välillä ulkona, varsinkin juoton jälkeen ja koiran ollessa uros.

Harjaa  jalat huolellisesti halliin tullessasi.

Jos koiran tassut ovat märät ja likaiset, pyyhi ne joko omalla tai Homeetan pyyhkeellä. Pyyhkeitä löytyy oven suusta.

Voit vaihtaa treeniä varten puhtaat kuivat kengät jolloin nurmelle kulkeutuu mahdollisimman vähän törkyä.

Voit laittaa koiran Homeetan häkkiin välineiden siirtämisen ajaksi. Näin vältymme siltä että koira pissaa matolle odotellessa. Voit ottaa oman alusen mukaan.

Jokainen hallilla kävijä sitoutuu noudattamaan kennelliiton rokotusmääräyksiä, madottamaan koiransa ja tuomaan  koiransa halliin sellaisessa kunnossa että se ei tartuta ympäristöön tauteja tai loisia.

Jokaisen on huolehdittava entistä tarkemmin että namipalat eivät jää alustaan. Tahmaavia ja murustavia nameja EI SAA käyttää.

Tarkasta treenipohja käytön jälkeen jotta matolle ei jää jäljjltäsi MITÄÄN ylimääräistä.

Mattoa vasten ei saa raahata mitään esineitä. Tästä syystä puomi ja agility-A on toivottavaa pitää sellaisssa kohdassa että yksin treenaava pääsee niitä siirtelemättä käyttämäään.

Mikäli koiraltasi tapahtuu vahinko:

Korjaa kakka heti, imeytä pissa talouspaperiin. Merkitse kohta tarkasti ja suihkuta kohtaan pisuvek suihketta reilusti. (Mikäli on pakkasta paljon ja aine on jäässä, merkitse kohta talouspaperilla ja hammastikulla, jotta Maria voi suihkuttaa aineen.) Anna aineen vaikuttaa n.10min ja imeytä kosteus paperiin. Tämän jälkeen  maksa 5€ joko käteisellä Homeetan postilaatikkoon tai tilille. Sakkorahat käytetään maton huoltoon, jonka huoltoväli on sitä pitempi mitä puhtaampana matto säilyy. Pesun hinnassa puhutaan tuhannesta eurosta ylöspäin, joten jokainen voi vaikuttaa huolellisuudella ja rehellisyydellä hallin käyttömaksuihin. Huomaa, että koirat haluavat tilaisuuden salliessa merkata uuden reviirin, joten koirat jotka eivät yleensä merkkaa voivat innostua tekemään matolle.

Pidetään matosta hyvä huoli. :)