Homeetan kentän säännöt

 1. Asiakas vastaa itse koiransa aiheuttamista vahingoista. Suosittelen vastuuvakuutusta.
 2. Asiakas vastaa itse koiralleen ja itselleen aiheutuneista vahingoista
 3. Avainta ei saa luovuttaa ulkopuolisille. Avaimen hävitessä haltijalta, hän on Marialle ilmoitusvelvollinen asiasta ja tällöin avaimen hävitessä lopullisesti panttimaksua ei palauteta.
 4. Koirien tulee olla terveitä, madotettuja ja rokotettuja Kennelliiton sääntöjen mukaisesti.
 5. Esteillä tulee aina muistaa koirien turvallisuus ja oikea suoritustekniikka. Esteet, joita alussa suoritetaan avustajan kanssa hihnassa, on syytä jättää käyttämättä yksin harjoitellessa. Pussi on tuulisella säällä vaarallinen. 
 6. Huolehdi ettei nameja jää maahan treenin jälkeen. Targetit pois esteiltä.
 7. Jos kentällä on harjoitus kesken, kysy voiko sinne tulla.
 8. Toisille on annettava suoritusrauha. Ensiksi paikalla oleva vapaavuorolainen saa suorittaa harjoituksen loppuun max. 15min, jonka jälkeen on annettava vuoro seuraaville. Sopu sijaa antaa.
 9. Vakiovuorojen ja muiden varausten aikana kentälle ei voi tulla harjoittelemaan itsenäisesti.
 10. Vuorot ilmoitetaan kalentereissa. Vapaavuorolaiset ilmoittavat käynneistään facebook-ryhmässä. Kentän varaaminen vain omaan käyttöön maksaa aina erikseen varauksen mukaan. Vapaavuorolainen ei siis voi varata kenttää itselleen vapaavuoron hintaan. Katso hinnasto.
 11. Juoksuiset nartut voivat treenata housut jalassa vapaavuorolaisina ja varatuilla vuoroilla. Treeniryhmät voivat määritellä itse voiko kyseisessä ryhmässä juoksuinen treenata.